Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Absoluut een trending topic is duurzaamheid en duurzaam ondernemen. Hutten Machinery heeft besloten actief mee te bewegen in deze transitie. Wij blijven ook in de toekomst volop investeren in verduurzaaming van deze onderneming. 

Duurzaam ondernemen betekend dat zowel bedrijfsmatig als in onze producten en diensten rekening wordt gehouden met levensduur, verwerking, impact milieu, energieverbruik en eerlijk zakendoen met toeleveranciers, partners en klanten.

 

duurzaam ondernemen

Warmte terugwin installatie en zonnepanelen als energiebron

We zorgen ervoor dat de container(bakken) na reparatie weer in perfecte conditie zijn en jaren kunnnen dienstdoen. Of na volledige herstelwerkzaamheden weer zo goed als nieuw zijn en gebruiksklaar om ingezet te worden. Dit is verreweg de meest duurzame (en voordelige) oplossing voor kapotte en versleten containers en containerbakken. 

“nadenken over energie verbruik, productrecycling en keuze in materiaalsoorten.”

overige diensten

containerbak reparatie

Container reparatie

Duurzame en voordelige oplossing voor versleten of kapotte containers en containerbakken.

stalen Aanhanger overkappingen

Uniek in Nederland, verkrijgbaar in standaard maten en in maatwerk.

allround Metaalbewerking

Maatwerk producten in iedere vorm mogelijk. We verwerken RVS en staal

APK laswerk

Specialist in laswerk aan auto's. Bijvoorbeeld om een auto weer door de APK te krijgen, of het herstellen van verrot/kapot plaatwerk.

Ontelbare (duurzame) mogelijkheden

Heb je een speciaal verzoek of klus waarvan we niets op de website vermelden? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Ook grote projecten op locatie mogelijk

Metaalbewerkingen met hoogwaardige afwerking en perfecte kwaliteit. Wij zijn transparant en hanteren vaste prijzen die we vooraf met elkaar afspreken, oftewel: afspraak is afspraak en geen onaangename verassingen achteraf.

Adresgegevens
Openingstijden
Scroll naar boven