Aanhanger overkappingen

aanhanger overkapping

Sterke en onderhoudsvrije oplossing voor stalling van je aanhanger, fiets, materiaal en grondstoffen

Voor diegene zuinig is op hun materieel, een onverwoestbare stalen overkapping voor bijvoorbeeld je fiets of aanhanger. Op maat gemaakt voor jouw specifieke situatie of een standaard maatvoering. 

We hebben een uniek product die oersterk is en helemaal onderhoudsvrij. Hierdoor is het een duurzaam product waar jarenlang dienst kan doen zonder er naar om te kijken. 

Neem contact op voor prijzen en levertijden

Duurzame (mobiele) aanhanger overkappingen

Vele soorten en vormen zijn er beschikbaar om je materieel op te slaan. Hutten Machinery is specialist in stalen overkappingen van klein tot groot. Ideaal om je aanhanger(s) in op te slaan, of je fietsen te stallen. Zowel voor zakelijk als particulier gebruik.

De stalen overkappingen worden gemaakt van stevige metalen profielen en gezet plaatwerk, die we kunnen afwerken in gewenste kleur of methode. Door deze sterke stalen constructie met kwaliteitsmaterialen zijn ze onderhoudsvrij en gaan de overkappingen jaren mee, wederom goed voor het milieu en de portemonnee. 

onze diensten

homepage_3_hutten_machinery

APK & herstel laswerk auto's

We zorgen weer voor een sterke en goedgekeurde staalconstructie van je auto waarmee APK een fluitje van een cent is.

containerbak reparatie

Reparatie container(bakken)

Kapotte en verrote staaldelen vervangen en repareren. Goedkoper en duurzamer dan het aanschaffen van nieuwe container(bakken).

stalen (aanhanger) overkappingen

Sterke en duurzame stalen overkappingen voor het opslaan en stallen van je waardevolle materieel of eigendommen.

allround metaalbewerking

Hutten Machinery is gespecialiseerd in het maken van maatwerk producten in staal of rvs.

Sterk in maatwerk

Heb je een speciaal verzoek of klus waarvan we niets op de website vermelden? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee. Ook grote projecten op locatie mogelijk

Metaalbewerkingen met hoogwaardige afwerking en perfecte kwaliteit. Wij zijn transparant en hanteren vaste prijzen die we vooraf met elkaar afspreken, oftewel: afspraak is afspraak en geen onaangename verassingen achteraf.

Adresgegevens
Openingstijden
Scroll naar boven